портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося онлайнове засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА

Опубліковано 01 квітня 2021 року, 12:35 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Онлайнове засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання  Донецької облдержадміністрації відбулося 31 березня. 

 В засіданні колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації взяли участь структурні підрозділи у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних, сільських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, керівники обласних комунальних закладів та установ, які знаходяться у сфері керування управління.

На колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації були розглянуті такі питання:

1. Про організацію та проведення у 2021 році 16 Всеукраїнської акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята» та обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2022 рік.

2. Про виконання розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 22.06.2020 № 630/5-20 «Про затвердження Порядку надання та використання у 2020 році субвенції з обласного бюджету бюджетам міст обласного значення, районів, об'єднаних територіальних громад Донецької області на придбання житла та надання матеріальної допомоги на придбання автомобілів для багатодітних сімей» та перспективи реалізації даного проєкту у 2021 році.

3. Про діяльність комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».