портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Опубліковано 02 липня 2019 року, 17:58 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

26 червня відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

На засіданні комісії заслухано звіти про результати роботи за 2018 рік та І квартал 2019 року районних тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат Костянтинівського, Мар’їнського, Покровського та Ясинуватського районів. За результатами засідання головам вищезазначених комісій надано відповідні доручення.

Також на засіданні було заслухано питання стану погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом Приватним акціонерним товариством «Бахмутський машинобудівний завод «Вістек». За результатами заслуховування комісією надано доручення керівництву завода щодо надання обласній комісії графіків погашення заборгованостей, утворених підприємством, протягом місяця.