портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкриття виставки «Мистецький калейдоскоп» у Донецькому обласному Художньому музеї

Опубліковано 17 лютого 2020 року, 14:02 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

12 лютого в Донецькому обласному художньому музеї відбулося урочисте відкриття виставки «Мистецький калейдоскоп», у якій взяли участь викладачі КЗ «Художня школа Краматорської міської ради».

Перед початком заходу група вчителів на чолі з директором завітали до комунального закладу «Мистецька школа Дружківської міської ради», де познайомились із колегами та подивились шкільне життя дружківців. Директор мистецької школи Семенченко Марина Олександрівна провела невеличку екскурсію по класах та ознайомила гостей з навчальним процесом. Після цього викладачі разом із юними художниками мистецької школи вирушили до музею.

Співробітники музею підготували невеличку розповідь про художню школу, про викладачів та їх роботи, а також кожному учаснику виставки було надано персональне слово.

У проєкті «Мистецький калейдоскоп» взяли участь 11 викладачів Художньої школи. На виставці представлено 32 творчі роботи, виконані у різних жанрах та техніках. Художники працюють в різних напрямках реалістичного мистецтва, у їх творчості чітко простежуються традиції академічної школи образотворчого мистецтва.

Мистецькі твори, представлені на виставці, відображають творчі можливості та високий талант кожного автора.