портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкрився 119 молодіжний центр у Донецькій області

Опубліковано 19 листопада 2020 року, 09:36 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Молодіжний центр «Нове покоління» відкрився у с. Орлівка Ясинуватського району, він став 119-м центром створеним у межах реалізації проєкту щодо створення молодіжних центрів у Донецькій області.

На відкритті були присутні заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна,  заступник голови Ясинуватської райдержадміністрації Сергій Добряк, голова  Ясинуватської районної ради Любов Євтушенко та представники активної молоді Орлівки.

Молоді орлівчани поділилися своїми планами та задумами. Були озвучені цікаві ідеї щодо створення волонтерського осередку у селі, придбання квадрокоптеру для реалізації різноманітних навчальних, культурних та спортивних проєктів, мріяли про придбання 3D-принтеру.

Юлія Костюніна зазначила, що їй дуже імпонує активна громадянська позиція сучасної молоді, відмітила цікаві ідеї молодих людей та пообіцяла, що місцева та обласна влада намагатиметься надати всебічну підтримку у реалізації значних соціальних проєктів.

На проведення ремонтних робіт та  придбання  обладнання молодіжного центру було витрачено  1 756 621 гривень, з них: кошти обласного бюджету -  750000 гривень, кошти районного  бюджету – 1 006 621 гривень.