портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Викладачі Донеччини стали лауреатами конкурсу "THE BEST MUSIC TEACHER"

Опубліковано 15 червня 2020 року, 14:16 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

9 червня року у м. Лісабон (Португалія) пройшов дистанційний міжнародний конкурс INTERNATIONAL COMPETITION "THE BEST MUSIC TEACHER". Викладачі відділу «Теорія музики» вищого навчального закладу комунальної форми власності «Бахмутський коледж мистецтв ім. І. Карабиця» Людмила Шекіта, Лола Уралова, Тетяна Ялова стали лауреатами конкурсу та були нагороджені дипломами.

Конкурс для викладачів з різних навчальних закладів країн - учасників проводиться по східцях кар'єрних досягнень, напрямках та номінаціях. Метою конкурсу є публічне визнання викладачів, що мають високі досягнення у професійній діяльності, регулярно підвищують рівень своєї професійної кваліфікації і беруть участь у поширенні передового педагогічного досвіду. 

Нагадаємо, Людмила Шекіта - автор сценаріїв вечорів, які проводилися у Бахмутському коледжі мистецтв, а Тетяна Ялова - композитор, музичні твори якої надруковані в авторських та колективних збірках. Вона також провела більше 20 авторських концертів у різних містах України. Педагогічну діяльність обидві викладачки постійно поєднують з творчою роботою.

Лола Уралова є завідуючою відділом «Теорія музики». Саме вона стала засновником і розробником Положення про конкурс викладачів-теоретиків музичних шкіл «Paleterum».