портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з Днем фізичної культури і спорту

Опубліковано 12 вересня 2020 року, 08:15

Шановні спортсмени, тренери, фахівці спортивної галузі, усі прихильники здорового способу життя! Щиро вітаю з Днем фізичної культури і спорту України!

Спортсмени та тренери з Донецької області завдяки високим досягненням відомі далеко за межами України.  На честь їх перемог на світових аренах переможно височіє прапор України та лунає державний гімн.

Донецька обласна державна адміністрація докладає зусилля задля підтримки спортивної еліти регіону. Так, у 2020 році 70 наших провідних спортсменів і 30 тренерів отримують щомісячні стипендії, 24 молоді атлети є спортсменами-інструкторами обласної штатної команди резервного спорту, за високі міжнародні успіхи спортсмени і тренери заохочуються одноразовими грошовими винагородами. Торік на Донеччині було запроваджено комплексну програму з придбання житла – єдину подібну в Україні, яка на сьогодні охопила 12 атлетів та 2 наставників.

Задля збереження і примноження славних спортивних традицій надзвичайно важливим є створення комфортних умов, які б сприяли вихованню нових чемпіонів. На території регіону реалізується ціла низка інфраструктурних проєктів, спрямованих на реконструкцію й будівництво нових спортивних споруд, облаштування мультифункціональних спортмайданчиків. Після переміщення з Донецька «друге життя» у місті Бахмут отримали Обласний лікарсько-фізкультурний диспансер та Донецький обласний спеціалізований коледж спортивного профілю ім. С.Бубки, у місті Лиман – Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту.

Висловлюю велику вдячність тренерам, педагогам з фізичного виховання, ветеранам спорту та фахівцям галузі на місцях, які роблять все можливе задля того, щоб молодь самовдосконалювалася і реалізовувала свої таланти.

Бажаю всім міцного здоров’я, витримки, успіхів у реалізації всіх планів та задумів, нових яскравих перемог і здобутків!


Голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Кириленко