портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Олександра Куця з Днем Служби безпеки України

Опубліковано 25 березня 2019 року, 08:00

Шановні працівники Служби безпеки України!

Я від чистого серця вітаю вас з професійним святом з нагоди 27-ї різницею створення. 

Дякую вам за сумлінне й самовіддане виконання Вашого конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.

В такий нелегкий для нашої країни час, ви мужньо захищаєте нашу державу та її громадян – боретесь з економічною злочинністю, контрабандою, запобігаєте тероризму та іншим глобальним негативним явищам. Ви показали всій Україні справжній професіоналізм, мужність, любов і вірність Батьківщині та своєму народу. Щиро вдячний вам за те що, ви з гідністю стоїте на варті територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

Впевнений, що працівники Служби безпеки України завжди залишатимуться зразком гідності й відданості своєму народові й надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості.

Окремі слова подяки і пошани ветеранам Служби безпеки України, що віддали багато сил і здоров’я нелегкій праці по захисту України.

Від чистого серця бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, злагоди і міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії, сил, наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації  О. І. Куць