портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Новим роком та Різдвом Христовим

Опубліковано 31 грудня 2019 року, 10:30

З прийдешніми святами вітаю вас, дорогі земляки! З Новим роком на Різдвом Христовим! 

Рік, що минає, був багатим на події. Україна змінила президента й парламент, взяла курс  на відновлення миру. Разом з усією країною Донеччина розбудовує мирне життя: ми з вами відновлюємо школи й дитсадки, ремонтуємо дороги, зміцнюємо місцеві громади, повертаємо додому полонених. 

Ми підтримуємо сиріт, малозапезпечені й багатодітні родини, видатних спортсменів і тренерів, ветеранів АТО й ООС, переселенців. 

На жаль, зробили не все, щоб кожен на Донеччині та в цілому в Україні почувався безпечно, жив комфортно й заможно.

Попри наші бажання, в країні досі точиться війна. І наші - кожного з нас з вами! - найщиріші слова вдячності й привітань маємо адресувати нашим захисникам. Тим, хто зараз на передовій боронить незалежність нашої держави; хто зустрічатиме ці новорічні свята в окопах, щоб ми з вами мали можливість спокійно святкувати, вітати своїх дітей, мріяти і просто жити. Дякуємо вам, хлопці й дівчата! Не майте сумніві: країна вам вдячна за захист, ви маєте міцний тил, маєте, що і кого захищати! 

Хай для кожного з нас окремо і для всієї України новий рік буде вдалим і щасливим. Хай кожен з нас не лише чекатиме див і змін, а й робитиме їх своїми руками. Хай кожна українська родина буде дружною, щасливою й заможною. Хай у суспільстві панує розуміння й повага, мир і злагода.

Щасливого 2020 року!

Веселих новорічних свят!


З повагою, 


Голова Донецької облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної адміністрації                                         Павло Кириленко