портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна проінспектувала інклюзивно-ресурсний центр у Краматорську

Опубліковано 26 березня 2020 року, 14:31 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З метою моніторингу діяльності установ, які працюють з дітьми з особливими потребами, заступником голови облдержадміністрації Юлією Костюніною, директором департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяною Сідашевою відвідано інклюзивно-ресурсний центр у Краматорську.

Під час відвідання оглянуто кабінети психолога, дефектолога, вчителя-логопеда, залу для занять ЛФК, ресурсну та сенсорну кімнати.

Інклюзивно-ресурсний центр Краматорської міської ради створено у 2018 році. Сьогодні це сучасний заклад освіти, який задовольняє потреби та надає корекційні послуги дітям з особливими освітніми потребами: проводить комплексну оцінку з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розробляє рекомендації щодо програми навчання, надає психолого-педагогічну допомогу дітям з особливими освітніми потребами та їх батькам, здійснює консультації та взаємодію з педагогічними працівниками закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти з питань організації інклюзивного навчання.

Центр відновить роботу після закінчення карантинних заходів.