портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна провела виїзний прийом громадян у Бахмуті

Опубліковано 24 січня 2020 року, 19:34 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

24 січня у Бахмуті відбувся виїзний прийом громадян заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної. 

Під час заходу обговорили питання виділення коштів на придбання книг та журналів шрифтом Брайля, надання допомоги онкохворій мешканці міста, питання розміру субсидій, сприяння у оформленні документів людині, яка потребує державної допомоги після місць позбавлення волі. 

За словами заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, усі проблемні нюанси буде вирішено Бахмутською міською радою за сприяння обласної державної адміністрації. 

"Закликаю, аби проводилось інформування мешканців міста щодо основних державних реформ та змін у законодавстві. Також вважаю за необхідне надати підтримку бібліотеці, яка допомагає людям з вадами зору читати книжки та газети. Стосовно ситуації з відсутністю документів, то буде проводитись консультативна робота, щоб мешканець Бахмуту знав куди звернутися та мав можливість отримати паспорт громадянина України для надання йому соціальних послуг ", - зауважила заступник очільника області. 

На всі питання, що підіймалися під час прийому, громадяни отримали вичерпні відповіді та подальші рекомендації щодо їх вирішення.