портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З бюджету Донецької області виділені кошти на придбання ще 890 продуктових наборів для багатодітних сімей

Опубліковано 19 червня 2020 року, 18:03 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Додаткові кошти на придбання 890 продуктових наборів для багатодітних сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, виділені з бюджету Донецької області.

Наразі на Донеччині 1220 багатодітних сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, отримали 5507 продуктових наборів. Видача продуктових наборів продовжиться до кінця червня.

Структурними підрозділами у справах сім’ї та молоді райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, виконавчих органів міських рад, рад об’єднаних територіальних громад, для  виявлення багатодітних сімей,  які перебувають у складних життєвих обставинах, та які ще не отримували продуктові набори, додатково  проведено моніторинг та розраховано необхідну кількість продуктових наборів.

З обласного бюджету виділено додаткові кошти на придбання ще 890 продуктових наборів для багатодітних сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

Таким чином багатодітні сім’ї Донецької області отримають біля  7 000 продуктових наборів.