портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За маршрутом руху Богородичне – Святогірськ розпочався ремонт моста через річку Сіверський Донець

Опубліковано 11 квітня 2019 року, 17:45 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

Цього року на замовлення Служби автомобільних доріг у Донецькій області буде відремонтовано міст через річку Сіверський Донець, розташований на виїзді з Богородичного у напрямку Святогірська (Слов’янський район).

Штучна споруда протяжністю 233 пог. м є частиною автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-21 /М-03/ – під’їзд до м. Святогірська.

Після ремонту мостовий перехід відповідатиме сучасним стандартам безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього природного середовища. Споруда потребує підсилення існуючих конструкцій для пропуску навантаження автотранспорту, а саме:

  • відновлення захисного шару бетонних поверхонь опор, балок та ригелів;
  • підсилення прогонових будов за рахунок улаштування монолітної залізобетонної накладної плити з новими деформаційними швами та гідроізоляційним шаром;
  • улаштування ефективної системи водовідведення для очищення стічних вод із проїзної частини;
  • повної заміни бар’єрного та фарбування перильного огородження;
  • укладання асфальтобетонного покриття та влаштування пішохідних тротуарів.

Підрядник-переможець процедури відкритих торгів: ТОВ «ВП Мост». Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет. 

Шановні водії! На період ремонту моста внесено зміни в організацію дорожнього руху! Роботи виконуються з перекриттям половини ширини проїзної частини! Здійснюється реверсивне регулювання! Будьте вкрай уважні за кермом та виконуйте вимоги Правил дорожнього руху! Ділянку дороги облаштовано тимчасовими світлофорами з автономним живленням, дорожніми знаками, конусами та віхами!