портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заклади освіти області взяли участь у Десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Опубліковано 17 березня 2019 року, 12:33 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

14-16 березня 2019 року відбувся головний захід освітньої галузі України – Десята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «WorldEdu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Організатори виставки — Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Інституту модернізації та змісту освіти.

Понад 200 освітніх закладів різного рівня акредитації України взяли участь у роботі найбільшого освітянського форуму. Заклади освіти Донецької області також взяли активну участь у зазначених заходах і відзначені високими нагородами.

Золотою медаллю нагороджено:

  • Великоновосілківський професійний ліцей в номінації «STEM - навчання як освітній ресурс ХХІ століття»;

  • Слов’янський багатопрофільний регіональний центр професійної освіти імені П. Ф. Кривоноса в номінації «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників у системі неперервної освіти».

  • Торецький професійний ліцей – за проект «Сучасний вектор розвитку інклюзивної освіти в Україні». 

  • У номінації «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників у системі неперервної освіти» золоту медаль отримав Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Срібною медаллю нагороджено:

  • Державний навчальний заклад «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище» у номінації «Сучасний вектор розвитку інклюзивної освіти в Україні»;

  • Маріупольський професійний ліцей автотранспорту у номінації «Соціалізація особистості в умовах сучасних викликів».

Бронзовою медаллю нагороджено:

  • Лиманське професійно-технічне училище у номінації «Соціалізація особистості в умовах сучасних викликів»;

  • Сіверський професійний ліцей у номінації «Соціалізація особистості в умовах сучасних викликів»; 

  • Маріупольський професійний машинобудівний ліцей у номінації «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників у системі непереривної освіти».

Змістовна презентація освітніх досягнень регіону високо оцінена Президентом НАПН України академіком Кремнем В.Г., директором Інститутом модернізації та змісту освіти Завалевським Ю.І., ректорами і керівниками освітніх закладів з усієї України. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!