портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА вручив подяки вихователям майбутніх поліцейських Донеччини

Опубліковано 20 листопада 2020 року, 15:34

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін привітав громадську організацію "Молодіжна ліга майбутніх поліцейських" з п'ятою річницею від дня заснування.

Сьогодні, 20 листопада, за дорученням  голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації  Павла Кириленка він  у смт Миронівский вручив подяки педагогам та керівникам громадських організацій, які беруть активну участь у національно-патріотичному вихованні молоді Донеччини.

«Шановні друзі, дозвольте від імені голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка привітати вас з ювілеєм! Хочу висловити щирі слова вдячності за вашу роботу з виховання молоді. Вам вдалось об'єднати молодих, енергійних, цілеспрямованих людей навколо спільної мети - розвитку сильної, правової та безпечної Донеччини, і я впевнений, що разом ми й надалі будемо втілювати цю мету у життя", - сказав Вадим Філашкін.

Участь у заході також взяли начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин та Голова Комітету ГО "Молодіжна ліга майбутніх поліцейських" Оксана Шиян.

Нагадаємо, що "Молодіжна ліга майбутніх поліцейських" створена з метою  здійснення діяльності, спрямованої на реалізацію та захист прав і свобод, творчих здібностей, удосконалення морального, патріотичного виховання молоді, підвищення її правосвідомості, що направлене на профілактику скоєння правопорушень, бездоглядності та безпритульності, надання їм можливостей для самореалізації та підвищення їх творчої активності.

Учасниками «Ліги» може бути молодь віком від 14 до 35 років, яка має бажання сприяти чи має зацікавленість у діяльності Національної поліції, прагне до вивчення військово-спеціальної і фізичної підготовки, історичних традицій України.

Громадська організація вже має свою історію успіху. Молодь Донеччини спільно з міжнародними організаціями реалізує нові соціальні та правові проєкти для дітей. Мета цих проєктів - профілактика правопорушень, вирішення конфліктів серед дітей, зокрема попередження булінгу у школах, створення громадської платформи ініціатив для захисту дітей, які проживають у зоні збройного конфлікту від насильства (сексуального, фізичного, економічного, психологічного), а також популяризація професії правоохоронця.