портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершився ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Опубліковано 11 лютого 2020 року, 12:41 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

08 та 09 лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови, хімії, інформаційних технологій, економіки і новогрецької мови та літератури. Для участі в олімпіадних змаганнях за трьома осередками (м. Краматорськ, м. Маріуполь, м. Покровськ) прибули 182 учні 8-11 класів закладів освіти Донецької області.

В обласному етапі олімпіади з хімії взяли участь 52 учні. Завдання олімпіади вимагали знань хімічних законів не тільки в межах шкільної програми, а також були спрямовані на знання теоретичного матеріалу та вміння розв’язувати хімічні задачі.

У ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій взяли участь 55 учнів, які продемонстрували високий рівень знань офісних програм: MS Word, MS Excel, MS Access та MS PowerPoint. А до участі в олімпіаді з англійської мови долучилися 56 учасників, які легко впоралися із завданнями, а тепер із нетерпінням чекають на вердикт журі.

На виконання лексико-граматичних завдань, а також завдань з аудіювання та письма були спрямовані олімпіадні завдання з новогрецької мови та літератури для 10 учнів з міста Маріуполя та Волноваського району.

Олімпіада з економіки зібрала 9 учасників. Цього року завдання мали проблемний характер і давали змогу оцінити ступінь логічного та аналітичного мислення учнів.

Олімпіадні перегони ІІІ (обласного) етапу добігли кінця. Попереду – відбірково-тренувальні збори, IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та міжнародні олімпіади. Наразі готуються списки переможців, які представлятимуть Донеччину на Всеукраїнському рівні.

Вітаємо всіх учасників та бажаємо нових перемог!