портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершується капремонт ділянки національної траси біля села Нова Полтавка за маршрутом Мирноград – Костянтинівка

Опубліковано 03 травня 2019 року, 15:20 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

Триває завершальний етап робіт із комплексного відновлення ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка. Важка спецтехніка підрядного підприємства працює біля села Нова Полтавка між Мирноградом і Костянтинівкою.

На перехідному об’єкті в розпалі роботи з укладання верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону. Нагадаємо, левову частку робіт було виконано ще торік – на місці старої дороги, побудованої на початку 60-х років минулого століття для транспортного сполучення промислових міст, улаштовано нові конструктивні шари дорожнього одягу з нижнім шаром асфальтобетонного покриття.

Складність капремонту полягала не лише у демонтажі та подрібненні цементобетонної плити, а й у вирішенні проблеми слабкого ґрунту під нею. Конструктивне рішення, запропоноване науковцями ДП «ДерждорНДІ» та погоджене Технічною Радою Укравтодору, дозволило стабілізувати ґрунт та влаштувати нові шари дорожнього одягу.

Отже, невдовзі зазначена ділянка національної траси Н-32 (до реформування – територіальна дорога Т-05-04) матиме удосконалене покриття з міцного будівельного матеріалу (щебенево-мастикового асфальтобетону) та сучасну дорожню розмітку. Також на черзі – укріплення узбіч та встановлення дорожніх знаків.

Шановні водії! Роботи виконуються «під рухом»! Будьте вкрай уважні та обережні за кермом! Виконуйте вимоги тимчасових дорожніх знаків та зважайте на сигнали регулювальників!

Роботи виконуються ТОВ «Славдорстрой» на замовлення Служби автомобільних доріг у Донецькій області. Джерело фінансування: спеціальний фонд обласного бюджету.