портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина бере участь у міжнародній виставці "АГРО 2020"

Опубліковано 12 серпня 2020 року, 13:12 , Департамент агропромислового комплексу та земельних відносин

Аграрна Донеччина представлена на 32 Міжнародній агропромисловій виставці "АГРО 2020", яка  проходитиме у Києві з 11 по 14 серпня.

Активну участь у роботі виставки беруть представники Донецької обласної державної адміністрації на чолі з директором департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації Артемом Чаганом. 

Урочисте відкриття заходу відбулося 11 серпня 2020 року за участі прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка. 

«Україна займає лідерські позиції в агропромисловому бізнесі. З боку уряду велика увага зараз приділяється програмам розвитку цієї галузі. Основні напрямки сьогодні – це реформування земельних відносин, земельного законодавства, державні програми підтримки малого підприємництва в агропромисловому комплексі, малого фермерства, програми розвитку переробки та інші сектори», - зауважив Денис Шмигаль.

Після вітального слова Денис Шмигаль та Ігор Петрашко здійснили огляд сільгосптехніки провідних українських виробників та відвідали стенд «Донеччина аграрна».

Довідково:   Виставка «АГРО-2020» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, соціаціями та іноземними представниками.

Особлива увага приділяється: новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.