портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Безбар’єрність та політика недискримінації в галузі культури

Опубліковано 14 вересня 2023 року, 16:57 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Управління культури і туризму облдержадміністрації проводить цикл вебінарів щодо політики безбар'єрності та недискримінації, а також важливості створення безбар'єрного середовища на Донеччині. Сьогодні відбувся онлайн-захід, спрямований на підвищення обізнаності працівників бібліотечної сфери щодо політики безбар’єрності та боротьби з дискримінацією. Захід мав на меті наголосити на важливості створення доступного середовища та розв’язання питань протидії дискримінації.

Тема вебінару «Протидія дискримінації за ознакою інвалідності та Стратегія створення безбар’єрного простору – що варто знати!» висвітлила ключові аспекти, які були враховані при розробці та реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні.

Управління дякує головному спікеру заходу, Олегу Леонідовичу Лепетюку, голові Громадської організації "Харківська асоціація незрячих юристів". Його багаторічний досвід та експертність у сфері прав людей з обмеженими можливостями стали дуже вагомими для висвітлення такої важливої теми.

У заході взяли участь яких не тільки представники бібліотечної сфери, але й співробітники інших закладів культури області.

Захід дозволив підвищити рівень обізнаності та усвідомлення важливості політики безбар’єрності в культурній галузі, а також надав практичні поради щодо створення доступного та інклюзивного середовища для всіх користувачів культурних послуг.

Управління культури і туризму облдержадміністрації

Інші новини за темою