портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Боксери Донеччини здобули 15 нагород всеукраїнського турніру в Бахмуті

Опубліковано 10 грудня 2019 року, 10:30 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

З 4 по 7 грудня в місті Бахмут у манежі стадіону «Металург» відбувся відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед юніорів, в якому змагались 78 кращих боксерів з 17 областей України 2004-2005 років народження, в тому числі юніорська збірна країни. 

Протягом чотирьох днів за двобоями уважно спостерігав головний тренер національної збірної команди України з боксу серед юніорів Олег Кудінов, майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон Європи. Він зазначив, що турнір у Бахмуті – важливий етап підготовки до чемпіонату Європи-2020 серед юніорів, який у липні прийматиме Грузія. 

У підсумку на п’єдестал пошани зійшли 15 боксерів Донеччини. Переможці: вагова категорія до 44,5 кг - Микола Ребров (м. Авдіївка), до 50 кг - Максим Рудик (м. Маріуполь), до 57 кг - Іван Агапов (м. Краматорськ), до 63 кг - Олексій Боклах (м. Селидове),

Срібні призери: до 60 кг - Володимир Камаєв (м. Краматорськ/м. Бахмут), до 66 кг - Максим Наумов (м. Покровськ), до 70 кг - Микола Церцея (м. Маріуполь), до 80 кг - Ігор Телегін (Добропільський район).

Бронзові призери: до 44,5 кг - Сулейман Агаєв (м. Бахмут), до 46 кг - Владислав Тремба (Українськ), до 48 кг - Максим Голуб (м. Соледар), до 50 кг - Єгор Гаврилюк (Бахмут), до 52 кг - Єгор Лук’янченко (м. Краматорськ, до 54 кг - Ярослав Любченко (м. Мар’їнка), до 60 кг - Єгор Артьомов (м. Добропілля),

Спеціальним кубком «За волю до перемоги» нагороджено вихованця ДВУОР ім. С.Бубки Володимира Камаєва.

Переможці і фіналісти отримали медалі, грамоти, цінні подарунки, грошові винагороди, а бронзові призери - медалі і грамоти. Нагороди кращим боксерам вручили: начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, головний тренер національної збірної команди України з боксу серед юніорів Олег Кудінов, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, головний суддя змагання, суддя міжнародної категорії Дмитро Шурда, інші почесні гості.

«Цей турнір має давні традиції, і до 2014-го року він був міжнародним, - зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис. - Торік ми відродили всеукраїнський турнір. Запрошуємо на нього і боксерів з-за кордону, але вони поки що остерігаються. Щодо рівня організації турніру, то і головний тренер збірної, і учасники усім задоволені і зазначають, що варто постійно проводити чемпіонати України у Бахмуті. І це є дуже високою оцінкою нашої роботи».