портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Будівництво Обласної багатопрофільної лікарні у Краматорську ведеться за графіком

Опубліковано 12 жовтня 2021 року, 16:14

Хід реалізації будівництва Обласної багатопрофільної лікарні у Краматорську обговорили учасники наради, яку провів голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко сьогодні, 12 жовтня.

У нараді взяли участь представники підрядних та субпідрядних організацій, а також департаменту охорони здоров'я Донецької ОДА.

На об'єкті постійно працюють більше сотні робітників та близько трьох десятків одиниць спеціалізованої техніки. На сьогодні на будівельному майданчику вже облаштовані всі необхідні внутрішні дороги, встановлено 90 випробувальних паль та 1727 паль за основними блоками А-Ж. У трьох блоках вже почали встановлювати ростверки, триває прокладання тимчасового водо- та електропостачання.

«Поки що до темпів та якості виконання робіт зауважень немає. Втім, розуміємо, що попереду ще дуже багато роботи, а це означає, що взятого темпу збавляти не можна. Лікарня має постати вчасно», - зазначив Павло Кириленко.

Це буде унікальний комплекс, одне із 5 медичних містечок в Україні, створених завдяки президентській програмі «Велике будівництво». Мешканці Донеччини та прилеглих областей заслуговують на якісні медичні послуги.