портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Центральний офіс Донецької торгово-промислової палати відкрили у Краматорську

Опубліковано 03 вересня 2021 року, 16:07

Центральний адміністративний офіс Донецької торгово-промислової палати (ТПП) урочисто відкрився у Краматорську сьогодні, 3 вересня.

У заході взяли участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, президент ТПП України Геннадій Чижиков, президенти регіональних ТПП, керівники підприємств, представники бізнесу.

З нагоди прийдешнього Дня підприємця очільник області вручив почесні грамоти трьом підприємцям та колективу Донецької торгово-промислової палати за вагомий внесок у розвиток економіки і підприємницької діяльності в регіоні.

«Неабияк тішить, що наш малий та середній бізнес здатен не тільки об’єднатися заради захисту власних інтересів, але й залучити місцеві підприємства у контекст міжнародної економіки. Свідчення цього – численні міжнародні форуми та програми, учасником яких є Донецька торгово-промислова палата. Напередодні Дня підприємця важливо пригадати, що бізнесмен, представник середнього класу – це не тільки заможна людина, але й людина відповідальна. Це той, хто готовий боротися за себе і свою країну. Чим успішнішою буде наша економіка, тим більше спроможностей матиме держава для захисту своїх інтересів та територіальної цілісності. І про це теж варто завжди пам’ятати», - зазначив Павло Кириленко.