портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

COVID-19 за минулу добу діагностували ще у 112 мешканців Донеччини

Опубліковано 26 вересня 2020 року, 08:00

Коронавірусну хворобу діагностували ще у 112 мешканців Донеччини, у тому числі у 4 дітей, за п’ятницю, 25 вересня. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Сорок випадків COVID-19 виявлено за минулу добу у Миколаївці; вісімнадцять - у Великоновосілківському районі; сімнадцять - у Слов’янську; по п’ять -  у Покровську і Торецьку; по чотири - у Вугледарі і Мар’їнському районі; по три - у Маріуполі, Костянтинівці, Краматорську, Селидовому і Слов’янському районі; два - у Волноваському районі; по одному - у Дружківці та Мангушському районі.

«Пандемія набирає обертів. Зупинити її можна тільки відповідальною поведінкою. Закликаю всіх дотримувати карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Настанова уникати масових скупчень людей особливо доречна зараз, напередодні вихідних і святкових днів. Будьте обачні, спробуйте провести час без участі у вуличних гуляннях. І в будь-якому разі ретельно мийте руки з милом та носіть і часто міняйте маски. Бережіть себе та своїх близьких!», - написав очільник області.

Нагадаємо, що через стрімке розповсюдження коронавірусної хвороби Донецькою областю Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 24 вересня ухвалила рішення позбавити окремі міста й райони області статусу зеленої зони.

Зокрема, до жовтої зони потрапили міста Бахмут, Краматорськ, Мирноград, Маріуполь та Слов’янськ, Великоновосілківський, Покровський та Слов’янський райони, а Вугледар віднесено до помаранчевої зони.