портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест новин з гуманітарних штабів Донеччини

Опубліковано 22 травня 2024 року, 17:26 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам в гуманітарних штабах, центрах та хабах, розташованих в більш безпечних регіонах України,  протягом минулого тижня:

Осередок підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці» у м. Харків – видача постільної білизни, рушників, банних халатів, продуктів харчування. При співпраці з ГО «Січ» у м. Черкаси – видача непродовольчих товарів (матраци, ковдри, посуд тощо).

Центри підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у містах Київ, Запоріжжя, Дніпро, Полтава - видача допомоги у вигляді продуктів харчування, гігієнічних наборів, одягу, взуття, дитячого харчування, підгузків.

Гуманітарний центр Часовоярської громади «Мій Часів Яр» м. Київ – видача речей для малюків (дитячі візки, манежі, гойдалки, стільці), насіння для вирощування овочей.

За підтримки гуманітарного хабу Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград – видача продуктових наборів для мешканців громади, які перебувають у м. Дніпро, медичних препаратів для сімей, які проживають у м. Жовті Води.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади у містах Київ, Хмельницький, Дніпро, Черкаси - видача ліків та виробів медичного призначення, дитячих молочних сумішей.

Центри «ЯМаріуполь» - видача продуктових наборів від Маріупольської міської ради;

м. Івано-Франківськ - видача ковдр, постільної білизни, посуду, термосів;

м. Київ – видача медичних препаратів.

Разом до Перемоги!