портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 22 травня 2024 року, 18:07

🔹Внаслідок ворожих атак на Донецьку область у Покровському районі загинула одна людина, 2 поранені. Є зруйнований і пошкоджені будинки. У Краматорському районі також поранена людина. Про оперативну ситуацію станом на ранок 22 травня повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

🔸День Честі відзначають 22 травня у Дружківці. 10 років тому у цей день у тимчасово окупованому місті на центральній площі відбувся одиночний пікет.  Анатолій Водолазський вийшов на акцію з Державним Прапором України. Від 2015 року до цієї акції приєднуються небайдужі люди.

🔹Послуги для ВПО від служби зайнятості. Фахівці пропонують внутрішньо переміщеним особам роботу, програми перекваліфікації та створення власного бізнесу. Надають фахову консультацію  і роботодавцям, які беруть на вільні вакансії ВПО.

🔸Спортсмени Донеччини здобули 1 золоту та 3 бронзові медалі. Нагороду здобули на Кубку світу з кікбоксингу WAKO у розділі фул-контакт. Єдиноборців підготували тренери-викладачі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксингу Донецької ОДА.

🔹У Часовому Яру досі залишаються 668 людей. Завозити гумдопомогу стає дедалі складніше. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

🔸У Святогірську відбулося виїзне засідання консалтингового простору «Перспектива». Захід  організований Слов’янським міським центром зайнятості. Серед учасників - підприємці і ті, хто планує розпочати свою справу. Представників КП зацікавила можливість отримання компенсації за працевлаштування ВПО та за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю.