портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Комарської громади відкривають для себе Волинь і Галичину: захоплююча подорож у минуле

Опубліковано 20 червня 2024 року, 17:00 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

18 учнів Комарської громади  побували в екскурсійній подорожі «Таємниці Волині та Галичини». Програму подорожі розробили педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, у якому навчаються діти, фінансову підтримку забезпечила  Комарська сільська військова адміністрація.

Кожен день подорожі був насиченим і цікавим. Діти відвідали Львівську, Тернопільську, Рівненську та Волинську області, ознайомились із цікавими місцями, досліджували особливості рослинного і тваринного світу, назбирали цікавий матеріал для майбутніх дослідницьких робіт. Юні мандрівники побували у старовинних замках, побачили загадковий Тараканівський форт, Тунель Кохання, покатались на пароплаві Тернопільським ставом, відвідали місце сили – Підкамінь, завітали до легендарного історичного навчального закладу – Острозької академії та палацу князів Острозьких. 

Неймовірні враження, психологічна й соціальна реабілітація, бурхливі емоції, живе спілкування з друзями, дослідження природи та історії України – неможливо переоцінити важливість таких подорожей для дітей з прифронтової громади.