портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для 20,5 тисяч родин відновив електрику ДТЕК Донецькі електромережі за добу

Опубліковано 15 серпня 2024 року, 13:55

Минулої доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових винали ремонти низки мереж після обстрілів та повернули електропостачання у 16 населених пунктів. Знову зі світлом 20,5 тисяч домівок. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе задля відновлення електропостачання в прифронтовому регіоні.

За 14 серпня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повністю чи частково повернути світло у 16 населених пунктів. Знову з електрикою 20 538 осель жителів прифронтової Донеччини.

Донеччина продовжує залишатися ареною активних бойових дій. За інформацією очільника області Вадима Філашкіна, за добу ворог обстріляв 10 населених пунктів Донеччини.

Обстріли Донеччини тривають і продовжують руйнувати мережі та обладнання. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 904 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!