портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До акції «Марафон добрих подій» долучилися ще 8 громад Донеччини

Опубліковано 22 грудня 2023 року, 16:32 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Триває регіональна культурно-мистецька акція «Марафон добрих подій», започаткована  Донецькою облдержадміністрацією. 

До акції 22 грудня долучились 8 громад Донеччини та провели в 9 регіонах культурно-мистецькі заходи. Серед цих міст - Київ, Дніпро, Кривий Ріг Дніпропетровської області, Жовті Води Дніпропетровської області, Рівне, Одеса, Харків, Полтава, Тернопіль, Львів, Червоноград Львівської області, Чернівці.

У центрі підтримки бахмутян «З Бахмутом в серці» у містах Жовті Води, Київ, Рівне, Дніпро, Одеса, Київ, Харків, Кривий Ріг, Полтава пройшли майстер-класи «Новорічна прикраса на ялинку».

Сіверська  міська військова адміністрація провела в гімназії № 4  м. Жовті Води квест «У пошуках подарунків», у Криворізькому  ляльковому  театрі -  розважальну програму «Коли приходить Новий рік».

Торецька міська військова адміністрація провела в  гуманітарному центрі  «З Торецьком в сердці», що розташований у місті Дніпро, майстер-клас «Різдвяний олень», у Медично-психологічному просторі «Дитина з майбутнім» у м. Київ відбулась розважальна програма для дітей «Запалимо Віфлеємську зірку».

Новогродівська міська військова адміністрація організувала в культурному хабі «Вугледар-Волноваха» у місті Дніпро свято «Різдво єднає дітей Донеччини».

Авдіївська міська військова адміністрація побувала діткам подорож до різдвяного Львова з програмою «Сім див Різдва».

Краматорська міська військова адміністрація  в гуманітарному хабі «Наш Краматорськ» міста Київ провела майстер-клас «Новорічна листівка».

Покровська міська військова адміністрація в гуманітарному хабі міста Червоноград на дитячому майстер-класі виготовляла прикраси на новорічну ялинку.

Маріупольська міська рада, центр підтримки «ЯМаріуполь» у м. Кривий Ріг влаштували новорічний майстер-клас "Об'ємна зірка"; у м. Тернопіль - новорічно-різдвяні майстер-класи «Світло різдвяного вогню»; у Львові – зустріч «Різдво у колі друзів»; а в Чернівцях – майстер-клас «Різдвяні мотиви», виготовлення різдвяних пряників.

Свята тривають!