портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги громадян, які отримували житлову субсидію протягом опалювального сезону 2020/2021 років

Опубліковано 10 червня 2021 року, 10:38 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Громадянам, які отримували житлову субсидію протягом опалювального сезону 2020/2021 років у грошовій безготівковій формі, за підсумками опалювального сезону у разі наявності залишків коштів (на рахунку для виплати житлової субсидії), які утворилися станом на 1 червня, буде здійснена виплата АТ «Ощадбанк» таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, про що АТ «Ощадбанк» поінформує одержувачів субсидії шляхом надсилання смс-повідомлення або інформаційного повідомлення через електронні засоби зв’язку.

При цьому, у разі відсутності відкритого рахунка в АТ «Ощадбанк»  за зверненням одержувача житлової субсидії відкривається рахунок для виплати коштів.

Звертаємо увагу, залишки коштів, що обліковуються на рахунку  для виплати житлової субсидії за обліковими записами одержувачів житлової субсидії станом на 1 червня, за якими не було звернень щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ «Ощадбанк» та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

З питання отримання зазначених залишків коштів громадяни, які одержували житлову субсидію у грошовій безготівковій формі, можуть звернутися до АТ «Ощадбанк».

Інші новини за темою