портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги підприємців області!

Опубліковано 02 вересня 2022 року, 12:57 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Шановні підприємці області!

Пропонуємо взяти участь

у третьому турі проєкту бізнес-обмінів «Харчова промисловість» 

для обміну досвідом та представлення кращих бізнес-практик для діючих бізнесменів та для тих, хто розглядає можливість початку власної справи.

Тур відбудеться 08 вересня 2022року

Головна ідея проєкту – це розвиток малого та середнього підприємництва (МСП) в Івано-Франківській, Чернігівській, Харківській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Житомирській та Одеській областях шляхом налагодження особистісних бізнес-контактів підприємців та тиражування кращих бізнес-практик.

Участь БЕЗКОШТОВНА 

Потенційні учасники:

Діючі бізнеси (представники середнього бізнесу, в тому числі релокованого), які мають намір розширювати бізнес і відкривати філії чи виробництва (у Івано-Франківській чи інших областях, в яких реалізується даний проєкт), здійснюють пошук бізнес-партнерів, постачальників сировини чи покупців своєї продукції.

Самозайняті (ФОП) та/або особи, які мають намір розпочати власну справу.

Підприємці чи особи, що мають намір розпочати власну справу чи вже здійснюють підприємницьку діяльність, у тому числі з числа тимчасово переміщених осіб, які зараз проживають в інших регіонах України але мають намір здійснювати підприємницьку діяльність.

Контактна особа: Наталя Іванова – директор департаменту по взаємодії з бізнесом, Донецька торгово-промислова палата.

Мобільний телефон: +38 050 4714440,

Електронна адреса: [email protected].

Програма проведення бізнес туру «Харчова промисловість»