портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості Донеччини поспілкувалися з представниками Національного авіаційного університету

Опубліковано 02 вересня 2022 року, 12:27 , Донецький обласний центр зайнятості

Слов'янський фаховий коледж Національного авіаційного університету – потужний політехнічний вищий навчальний заклад сходу України, що завжди користувався популярністю серед місцевої та іногородньої молоді. Прекрасний робочий тандем склався у взаємовідносинах між коледжем і Слов’янським міським центром зайнятості. У виші безробітні проходять професійне навчання та знаходять бажані робочі місця, а його колектив і студенти беруть активну участь у різноманітних заходах служби зайнятості.

Навіть тепер, після переміщення СФКНАУ до Кропивницького, центр зайнятості тримає із закладом постійний зв’язок. Так, в серпні фахівці мобільної групи зустрілись з представниками коледжу на чолі з в.о. начальника Тетяною Лисак на території Льотної академії Національного авіаційного університету, де поки дислокується виш.

Під час бесіди були обговорені актуальні питання щодо організації навчального процесу на 2023-й навчальний рік, можливого прийому на роботу працівників та змін в законодавстві про зайнятість населення. Оскільки військові дії наклали відбиток не тільки на загальну діяльність СФКНАУ, а й на кадровий потенціал (певна кількість співробітників звільнилась впродовж останніх місяців), особливу увагу фахівці служби зайнятості звернули на процедуру підбору персоналу в нинішніх реаліях та оновлення форми звітності 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». Представники коледжу також радо сприйняли запрошення до участі в ярмарках вакансій, презентаціях роботодавця та тематичних онлайн-семінарах, найближчий з яких планується провести спільно з представниками Пенсійного фонду України в Донецькій області та інспекції з праці.

Наостанок сторони обмінялись своїм баченням подальшої профорієнтаційної роботи з молоддю та висловили впевненість, що ніякі непередбачувані події не завадять перевіреній роками злагодженій співпраці.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою