портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників малого та середнього бізнесу сфери індустрії гостинності!

Опубліковано 19 січня 2021 року, 15:20 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Запрошуємо власників і керівників середньої та вищої ланки готелів, готельних комплексів, пансіонатів, мотелів, ресторанів (та подібних закладів), сільського туризму, постачальників продуктів харчування, обладнання, меблів та інших товарів та послуг для сфери HoReCa взяти участь у online коопераційній сесії з Німеччиною за темою «Економічне співробітництво у сфері індустрії гостинності – HoReCa» запланованій до проведення у ІІ кварталі 2021 року.

Мова заходу – російська.

Захід організовано у рамках програми, що реалізується Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мета заходу – ознайомитися з досвідом роботи німецьких підприємств туристичної галузі у висококонкурентному середовищі, ефективної організації бізнесу та ефективного використання ресурсів, адже від цього безпосередньо залежить комерційний результат і в той же час конкурентоспроможність компанії. Крім того, програма надає можливість встановити контакти з німецькими партнерами та отримати корисний практичний досвід.

Умови участі та необхідні аплікаційні форми.

Потенційним учасникам звертатися за тел. (050) 744-31-35.