портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги громадськості!

Опубліковано 13 жовтня 2016 року, 10:11

З метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюємо розроблений департаментом екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації проект регуляторного акту проект розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Тимчасового порядку надання гірничих відводів для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення», метою якого є упорядкування процедури надання гірничих відводів для розробки родовищ корисних копалин місцевого значення, оформлення та переоформлення акта про надання гірничого відводу, розгляду заявок та прийняття рішень.

Зауваження та пропозиції будуть прийматися електронною та звичайною поштою впродовж 1 місяця з дня оприлюднення даного проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу департаментом екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації за адресою: 84313, м. Краматорськ,  вул. Б. Хмельницького, 6, E-mail: [email protected],  тел. 0956442525.

Проект розпорядження та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації у розділі «Проекти регуляторних актів» та в обласному тижневику «Вісті Донбасу».