портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників бізнесу! III Український форум Шовкового шляху

Опубліковано 30 липня 2018 року, 16:25

16 листопада 2018 року у м. Київ відбудеться III Український форум Шовкового шляху, в рамках якого планується проведення Інноваційної виставки за участю китайських корпорацій, а також проведення панельних сесій, під час яких пройде обговорення показників динаміки україно-китайського співробітництва, розвитку альтернативної енергетики, інвестицій, ІТ та інновацій.

У заходах міжнародного форуму приймуть участь представники українського Уряду та ВРУ, Посольства КНР, представники українського та китайського великого та середнього бізнесу, ЗМІ.

Форум створить виняткові можливості для представників урядових, парламентських і бізнесових кіл налагодити нові контакти, поглибити діалог, залучити інвестиції для реалізації конкретних проектів в аграрній, енергетичній, транспортно-інфраструктурній сферах.

У рамках налагодження україно-китайської співпраці для представників бізнесу Донецької області надається знижка в розмірі 50% на придбання квитків. Знижку можна отримати за наступним посиланням:

https://silklink2018.ticketforevent.com/?promocode=Partner3

У 2017 році II Український форум Шовкового шляху відвідали понад 700 учасників. Було представлено понад 200 компаній з КНР та України. На 5 тематичних панельних сесіях виступили 70 спікерів. У рамках заходу було підписано 5 меморандумів про співпрацю між Україною та КНР.

Пропонуємо розглянути можливість прийняття участі у роботі III Українського форуму Шовкового шляху!

У разі позитивного рішення та для отримання додаткової інформації просимо звертатись за тел.: +380 (50) 734 82 80.

Відділ інноваційного розвитку і маркетингу територій

департаменту інвестиційно-інноваційного 

розвитку та зовнішніх відносин облдержадміністрації

Інші новини за темою