портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОДА забезпечила розробку 5 інфраструктурних проєктів з відновлення та забезпечення системного водопостачання Донеччини

Опубліковано 15 грудня 2020 року, 11:29

Донецька облдержадміністрація забезпечила розробку 5 інфраструктурних проєктів за напрямами відновлення та забезпечення системного водопостачання в області.    Про це  голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив під час виступу на форумі «Схід можливостей», який проходить сьогодні у Краматорську.

Він зазначив, що  через постійні обстріли були пошкоджені та навіть знищені стратегічні інженерні об’єкти та комунікації комунального підприємства «Вода Донбасу». Це обумовило необхідність вирішення найнагальнішої потреби  – стабільного водозабезпечення Донеччини. 

«В цьому році настав час прийняття стратегічного рішення. Тому плануємо реалізувати комплекс проєктів з відновлення та забезпечення системного водопостачання. Для проведення першочергових робіт облдержадміністрацією забезпечено розробку 5 інфраструктурних проєктів за цим напрямом. Потреба у їх фінансуванні складає понад 870 мільйонів гривень», - повідомив очільник області.