портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецьку область відвідає Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

Опубліковано 15 серпня 2018 року, 17:31

28-30 серпня 2018 року Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення здійснить робочу поїздку до Харківської, Донецької та Луганської областей. 

Метою робочої поїздки є зустріч з міськими органами влади, працівниками соціальних служб та громадським активом Харківської, Донецької та Луганської областей щодо соціального захисту населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, сімей з дітьми, осіб похилого віку, ефективності запровадження медичної реформи та нового порядку призначення житлових субсидій в цих областях.

У робочій поїздці візьмуть участь народні депутати України – члени Комітету, представники центральних органів виконавчої влади, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Пенсійного фонду України, Фонду соціального страхування України, громадських організацій, засобів масової інформації.

Орієнтовно у заході візьме участь від Комітету 15 осіб.

Відповідальною особою з організаційних питань від Комітету визначено головного консультанта секретаріату Осадчука Анатолія Володимировича (контактний тел. 255-47-48, (067) 713-46-36).

Інші новини за темою