портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

#ДякуємоСоцпрацівникам: Департамент соцзахисту населення Донецької ОДА продовжує підтримку проєкту щодо підвищення престижу професії соціального працівника

Опубліковано 22 квітня 2021 року, 16:15 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Департамент соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації з метою відзначення 30-ї річниці незалежності України продовжує серію фото/медійних матеріалів на підтримку проєкту Міністерства соціальної політики України #ДякуємоСоцпрацівникам.

Відзначення 30-ї річниці незалежності України - гарна можливість ще раз висловити всенародну повагу ветеранам війни та праці, за чиїми плечима нелегкий життєвий шлях. Людський обов’язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства, які закладали основу незалежної держави.

В цьому напрямку робиться все можливе, щоб люди поважного віку почували себе соціально захищеними.

Для багатьох людей похилого віку, які на схилі літ залишилися самотніми, соціальний робітник – найкращий друг, надійний помічник, а часто може і єдина розрада в теперішньому складному житті. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує.

З метою популяризації діяльності соціальних робітників під час здійснення заходів із запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Міністерством соціальної політики України була започаткована рубрика у соціальній мережі Facebook на сторінці #ОбличчяМінСоцрегіони #ДякуємоСоцпрацівникам.

Донецька облдержадміністрація підтримала проєкт Міністерства соціальної політики України:  Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації на сторінці соціальної мережі Facebook було розміщено серію відповідних медійних матеріалів.

Мета зазначеного проєкту – розповісти про працівників соціальної сфери, які поряд з медиками знаходяться на передовій протистояння викликам в умовах поширення коронавірусної інфекції. Саме на них в умовах карантину лежить особлива відповідальність за життя і безпеку людей поважного віку, людей з інвалідністю, інших категорій, які потребують соціального захисту. Завдяки самовідданій сумлінній праці соціальних працівників наші громадяни  у ці непрості для країни часи отримують допомогу та не почуваються самотніми.

Інші новини за темою