портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці служби зайнятості Донеччини проводять зустрічі з роботодавцями

Опубліковано 23 грудня 2021 року, 17:08 , Донецький обласний центр зайнятості

Представники Донецького обласного центру зайнятості розпочали робочі зустрічі з керівниками ринкоутворюючих підприємств регіону. Цього тижня вони поспілкувалися з генеральним директором ПрАТ «ГРЕТА» (м. Дружківка) Сергієм Волобуєвим та з генеральним директором ПрАТ «Новокраматорський машинобудівний завод» (м. Краматорськ) Ігорем Протиняком.

Під час зустрічей заступник директора обласного центру зайнятості Наталя Адамова поінформувала керівників підприємств про укомплектування вакантних місць з використанням рекрутингових підходів або шляхом проходження претендентами стажування на робочому місці. Окрема увага приділялася реалізації активних програм сприяння зайнятості населення, зокрема наданню компенсації за працевлаштування ВПО та допомоги по частковому безробіттю.

Не залишилися осторонь і питання підтримки конкурентоспроможності осіб віком старше 45 років шляхом отримання ваучерів. Також зупинилися на організації профорієнтаційної роботи із школярами з метою популяризації робітничих професій.

Завершились зустрічі екскурсіями для представників служби зайнятості Донеччини основними виробничими цехами підприємств.