портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 03 жовтня 2024 року, 21:16

🔹Шість поранених, пошкоджені житлові, промислові та адмібудівлі - такі наслідки ворожого обстрілу Донеччини на ранок 3 жовтня. За добу росіяни 25 разів гатили по населеним пунктам області. Евакуйовано 423 людини, у тому числі 41 дитина.

🔸Північ Донеччини залишиться без водопостачання на невизначений період. Зокрема, Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка та прилеглі населені пункти, де загалом живе близько 260 тисяч людей, матимуть проблеми з постачанням води через масований ворожий обстріл.

🔹З початку року Курахівська громада провела 56 закупівель товарів та послуг. 36 з них були спрямовані на оборонні потреби та потреби військових частин, які боронять територію громади.

🔸Громади Донеччини отримали 41 генератор завдяки допомозі від Європейського Союзу. Прилади передали Олександрівській, Новодонецькій, Краматорській, Миколаївській громадам і «Воді Донбасу». Генератори дозволять забезпечити додатковими джерелами живлення низку важливих об’єктів напередодні опалювального сезону.

🔹На Донеччині триває проєкт «Нематеріальна культурна спадщина: Збережене крізь час». До НКС увійшов весільний ритуал у Волноваському районі. Мова йде про весільну обрядовість Південно-Східної України.

🔸Спортсмени Донеччини піднялиcь на Говерлу з нагоди Дня захисників і захисниць. До групової експедиції увійшли 44 мешканці області  – 37 дорослих і 7 дітей.