портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 04 червня 2024 року, 20:53

🔹Станом на ранок 4 червня росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 215 людей, у тому числі 30 дітей. Під удар ворога потрапили чотири райони області. Зафіксовані руйнування житла і господарських будівель.

🔸Білі голуби пам’яті: Донецька ОДА долучилася до акції «Голоси дітей». 4 червня в Україні вшановують пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники акції пов'язали на дерева білих голубів.  «Голоси дітей» започаткувала перша леді Олена Зеленська.

🔹З початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили на Донеччині 257 дітей. Начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін вшанував їхню пам’ять. Загалом, під час повномасштабної вторгнення росії в Україну загинуло 550 хлопчиків та дівчаток, 1366 отримали поранення.

🔸Черговий евакуаційний потяг вирушив з Донеччини до Рівненської області. 34 жителя прифронтових громад, серед яких 5 дітей, були переміщені до більш безпечного регіону України. Разом з ними також були евакуйовані пухнасті члени родин: 2 кішки та 2 собаки.

🔹Збудувати кар’єру без обмежень: на Донеччині відбудеться загальнообласний ярмарок вакансій. На захід, який запланований на 6 червня 2024 року о 11:00, запрошує Донецька обласна служба зайнятості. Цього разу ярмарок буде присвячений не лише пошуку роботи, але й темі безбар'єрності.

🔸2 комплекти літньої автомобільної гуми для українських захисників передала Сіверська громада. Отримала подарунки бойова розвідгрупа «Інкогніто» та батальйон К-2 54. Крім цього передали і інше устаткування для відновлення матеріальної бази бойового підрозділу, який виконує завдання на території Донеччини.