портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 04 жовтня 2024 року, 20:10

🔹Загинула 1 людина, ще 5 поранені - такі наслідки ворожого обстрілу Донецької області. Є пошкодження та руйнування житлового фонду та інфраструктурних об'єктів. За добу росіяни 14 разів відкривали вогонь по населеним пунктам області. З лінії фронту евакуйовано 908 людей, у тому числі 92 дитини.

🔸СБУ затримала агента російського гру, який допомагав окупантам прориватися до Покровська. Також ворог через свого інформатора намагався виявити локації логістичних центрів з ремонту військової техніки та розташування складів з боєприпасами Сил оборони.

🔹Ветеранам пропонують відшкодування на обладнання для бізнесу. Претенденти можуть отримати до 20 тисяч гривень відшкодування. Приймають заявки від ветеранів, ветеранок, їхніх родичів, учасників чи учасниць бойових дій, а також родичів загиблих захисників.

🔸Волонтери GEM привозять продукти та питну воду жителям Донеччини. Цього тижня представники GEM відвідали Краматорську, Дружківську, Шахівську та Великоновосілківську громади, де надали гуманітарну допомогу жителям. Мешканці цих громад отримали 5760 продуктових наборів та 5400 пляшок бутильованої питної води.

🔹Донецький обласний дитячо-молодіжний центр долучився до масштабного форуму "НАЦСПРОТИВ 2024" у Києві. Захід зібрав близько 200 учасників та учасниць із різних регіонів України. Серед важливих аспектів національного спротиву були дискусії з питань підготовки інструкторів, залучення ветеранів до роботи в центрах підготовки, а також специфіки проведення занять із цивільним населенням.