портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 07 червня 2024 року, 20:31

🔹Оперативна ситуація в Донецькій області станом на ранок 7 червня. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Зокрема, російські окупанти гатили по Волноваському, Покровському, Краматорському та Бахмутському районах.  Є загиблі та поранені. 

🔸8-10 червня на території Донецької області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Крім природного аномального явища загрозу становлять і наслідки ворожої агресії. Це – непідірвані боєприпаси, мінування ділянок лісу тощо.

🔹Прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола розпочав Держтелерадіо. Зокрема, журі очікують на публіцистичну роботу в галузі журналістики. Кінцевий термін прийому авторських робіт:  10 серпня.

🔸За освітою кравець, але освоїла досконало нову професію – штукатура. Мешканка Дружківки змушена була евакуюватись на Дніпропетровщину. З працевлаштуванням за вакансією малярства  жінці допомогли фахівці Мар'їнського районного центру зайнятості.

🔹Українці можуть отримати безоплатну консультацію лікаря-спеціаліста без направлення, якщо такий візит покриває Програма медичних гарантій.

🔸31 дитина Донеччини направились до  «Міжнародного дитячого центру «Артек» у Києві та  с. Березники Закарпатської області. Туди прибули юні мешканці з 9-ти громад області. Дітям підготували  туристичні походи та квести, спортивне та інтелектуальне дозвілля.