портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 10 липня 2024 року, 21:47

🔹Оперативна ситууація у Донецькій області станом на ранок 10 липня: всього за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. У Краматорську поранено 5 людей. У Торецьку один загиблий. З лінії фронту евакуйовано 126 осіб, у тому числі 11 дітей.

🔸Двоє з десяти поранених з Краматорська перебувають у тяжкому стані. Їх доправили до лікарень Дніпра. Решта - медичну допомогу отримують на території області. Загалом, 8 липня росіяни вбили 7 мешканців Донеччини. 

🔹З 4-ьох населених пунктів прифронтової Донеччини в примусовий спосіб евакуюватимуть дітей з батьками. Рішення стосується селища Дробишеве Лиманської громади та сіл Нова Полтавка, Новооленівка та Олександропіль Іллінівської громади.

🔸Підтримка безробітних переселенців: відбулась робоча зустріч Донецької обласної служби зайнятості та Польської гуманітарної акції. Учасники проаналізували актуальні потреби шукачів роботи та визначили напрямки взаємодії з розвитку та підтримки підприємництва.

🔹Скаути Донеччини та Запорізької області облаштували табір на Дніпропетровщині. Загалом, у наметовому містечку «Джерело добрих надій» зібралося 45 підлітків та молодих людей.