портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 09 серпня 2024 року, 21:55

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 9 серпня. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 617 людей, у тому числі 253 дитини. Внаслідок атаки на область -  у Селидовому 2 людини загинули і 11 поранено. У Костянтинівці теж 2 загиблих.

🔸Щонайменше 14 людей загинуло та 43 поранено - такі наслідки обстрілу росіянами Костянтинівки. Ворог двічі атакував місто. Попередньо, застосував ракети «Х-38». Влучання відбулось по місцевому торговельному центру, де розташовувались продовольчі та господарські магазини. 

🔹Примусова евакуація для дітей з батьками оголошена ще з трьох населених пунктів Донеччини. Було вирішено розпочати евакуацію в примусовий спосіб дітей ще з селищ Цукуріне, Ізмайлівка та Іллінка Покровского району.

🔸На Донеччині з 12 серпня змінено час комендантської години. У населених пунктах, розташованих від лінії фронту менше, ніж на 10 кілометрів, комендантська година триватиме з 17:00 до 09:00.

🔹Як евакуйованим отримати медичну допомогу за новим місцем мешкання? Держава допомогає у виїзді з громад області у більш безпечні регіони і ВПО може вільно обирати сімейного лікаря або терапевта. Для цього потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.