портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 11 травня 2024 року, 19:06

🔹Російські війська вбили двох мешканців Донеччини, ще одна людина отримала поранення. Станом на ранок 11 травня ворог 11 разів обстріляв населені пункти Донеччини. Найбільше жертв у Мар’їнській громаді. З лінії фронту евакуйовано 454 людини, у тому числі 74 дитини.

🔸Ще трьом зрадникам, які стали на бік ворога, загрожує довідне ув’язнення. Служба безпеки зібрала доказову базу щодо підозрюваних. За версією слідства чоловіки перебували у складі окупаційних угруповань Південного військового округу рф і брали участь у регулярних штурмах позицій ЗСУ на Донеччині.

🔹Економістка за освітою та з досвідом роботи у держструктурі: Слов’янський міський центр зайнятості допоміг Світлані Перепелиці з підбором вакансії. Після стажування жінка працевлаштувалась на посаді спеціаліста державної служби.

🔸400 поліцейських спільно з надзвичайниками, військовими правопорядку стежитимуть за безпекою громадян у поминальні дні. У зв’язку із веденням активних бойових дій на території області правоохоронці радять людям утриматися від відвідувань кладовищ, щоб уникнути масових зібрань і не наражати себе на небезпеку.

🔹Єдиний спосіб вберегтися від ураження ворожою зброєю - це евакуація. Мешканців Донеччини закликають евакуюватися до інших регіонів країни, де їм буде надана допомога. Для цього Донецькою ОДА на території країни створено 73 хаби та центри підтримки мешканців області.