портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 12 червня 2024 року, 20:13

🔹Станом на ранок 12 червня в Донецькій області без жертв та постраждалих. Загалом, за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 116 людей, у тому числі 24 дитини.

🔸Загалом, майже тисяча людей досі залишається у Часовому Яру і Красногорівці. Дедалі складніше стає доставляти допомогу людям. Влада закликає евакуюватись мешканців цих міст.

🔹Зустріч з ветеранами та учасниками бойових дій відбулась в ДонОДА. Очільник області Вадим Філашкін обговорив з учасниками зібрання соціальні пільги для ветеранів та алгоритм адаптації психічного та фізичного здоровʼя. Після зустрічі структурні підрозділи отримали відповідні доручення щодо виконання вирішення проблем ветеранів.

🔸Велопробіг на підтримку ЗСУ. Його учасником стала спеціалістка ПФУ у Донецькій області. Спортивну акцію влаштували напередодні Всесвітнього дня велосипедиста. 

🔹Новий заказник площею 160 гектарів зʼявився на території Донеччини. Заповідна ділянка «Хрестищенські пагорби» розташована у Святогірській громаді. На території заказника представлені червонокнижні рослини і птахи