портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 12 липня 2024 року, 22:38

🔹Роcія вбиває цивільних мешканців Донеччини. У Покровському, Краматорському та Бахмутському районах є загиблі та поранені. Крім того, є пошкодження та руйнування цивільної та житлової інфраструктури.

🔸Росіяни у другій половині дня, 12 липня, атакували Лиман. На місто скинули авіабомбу. Поранення отримали 4 цивільні людини. Боєприпас впав у приватний сектор. Крім того, пошкоджень зазнали будинки та автівки. 

🔹4 установки очищення води отримала Добропільська громада. Обладнання передала Донецька обласна організація Товариства Червоного Хреста в Україні. Установки дозволять мешканцям Красноярського, Новоукраїнки та Нового Донбасу отримувати чисту, якісну воду.

🔸Історія боротьби за утвердження Української державності: за участі Донецькій ОВА відбулась дискусія про роль українського війська та козацтва в становленні української державності. Спікери розповіли про вплив традицій козацтва, січових стрільців, воїнів УПА на формування сучасної армії. 

🔹Учасники бойових дій опановують нові професії за допомогою служби зайнятості. Вже 272 жителя Донеччини скористалися можливістю отримати нову кваліфікацію. Серед найбільш затребуваних спеціальностей: оператор безпілотника, психолог, фахівець офісних технологій та інтернету. 

🔸Одразу у чотирьох видах спорту буде представлена Донеччина на Олімпійських іграх у Парижі. Це три атлети, які є вихованцями Школи вищої спортивної майстерності. Загалом, до складу збірної України увійшло 140 спортсменів.