портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 12 жовтня 2024 року, 22:17

🔹Через ворожі обстріли на ранок 12 жовтня в Донецькій області загинуло 2 людини, ще 3 отримали поранення. По інфраструктурі регіону ворог продовжує наносити удари. Всього за добу росіяни 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 293 людини, у тому числі 68 дітей. 

🔸Децентралізація енергозабезпечення Донеччини зараз одна з найважливіших задач для обласної та місцевої влади на Донеччині. Цю та інші теми Вадим Філашкін обговорював з головами інших облдержадміністрацій та заступником голови Офісу Президента України Віктором Микитою.

🔹Фестиваль-огляд проєктів з робототехніки «RoboSmartVictory» зібрав у Києві 14 команд з Донеччини. Юні робототехніки презентували власні ідеї та продемонстрували навички з конструювання і моделювання роботів.

🔸12 жовтня в Україні відзначають День військового капелана. Душпастирі Збройних сил України допомагають нашим воїнам зміцнювати дух.

🔹П'єсу «Маріупольська драма» Донецького академічного обласного драматичного театру показали на Закарпатті. На виставу в місті Свалява завітали 30 військовослужбовців, які проходять реабілітацію у лікувально-санаторних центрах району.