портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 13 березня 2024 року, 19:32

🔹

Жертвами російської агресії в Україні стали два мешканці Селидового на Донеччині. Загалом, внаслідок атаки ворога в області поранення отримали 11 людей. Війська рф атакували чотири райони. Такі дані станом за минулу  добу. 

🔸

Працівники ДТЕК Донецькі електромережі за дві доби поновили світло у помешканнях 7,6 тисяч родин. Ремонтні роботи енергетики розпочали після того як отримали дозвіл українських військових на відновлення електромереж.

🔹

Робота для ВПО. Донецький  обласний центр зайнятості працевлаштовує переселенців. В офісі також допоможуть керівникам підприємств у підборі необхідних працівників.

🔸

Три центри інтегрованих медичних та соціально-психологічних послуг відкрили на Донеччині. Центри запрацювали на базі міських лікарень Слов’янська, Краматорська та Покровська. У кабінетах, з поміж іншого, є обладнання для огляду жінок з інвалідністю.

🔹

Вісті з гуманітарних штабів, Гуманітарний дайджест надання допомоги ВПО у хабах Донеччини: у центрах видають продовольчі набори та психологічну підтримку мешканцям громад. 

🔸

Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів у лютому 2024 року. Атлетів та їхніх наставників обирали за двома категоріями: з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Серед членів журі - експертна група управління фізичної культури та спорту ДонОДА та вболівальники. Останні голосували у соціальній мережі Facebook.