портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 13 серпня 2024 року, 22:42

🔹В Українську Селидівської громади 2 людини загинули, також по одній жертві у Торецьку та Костянтинівці. Такі наслідки російського обстрілу Донеччини. Всього за добу росіяни 6 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1839 людей, у тому числі 126 дітей.

🔸З керівниками провідних сільгосппідприємств та фермерських господарств Донеччини зустрівся очільник області Вадим Філашкін. Обговорили питання забруднення території вибухонебезпечними предметами та розмінування земель, говорили про звільнення від оподаткування, забезпечення альтернативним живленням та спрощення логістики.

🔹У Міжнародному дитячому центрі «Артек» розпочато VІ тематичну зміну «Соціально-ціннісний проект «Зростання Героїв». Туди на відпочинок направились 27 дітей Донеччини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

🔸Пауерліфтери Донеччини – переможці та призери Чемпіонату Європи з екіпірувального жиму лежачи. Змагання відбувались у турецькому Стамбулі з 5 по 11 серпня. Звання кращих виборювали 275 атлетів із 31 країни. У складі збірної України Донецьку область представили 9 спортсменів. У їхньому активі – 2 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди.

🔹У Київській області відкрився гуманітарний центр підтримки ВПО «Селидове. UA». Селидівською міською військовою адміністрацією відкрито гуманітарний центр підтримки ВПО у c. Петропавлівська Борщагівка Бучанського району Київської області. Незабаром гуманітарні центри підтримки ВПО Селидівської громади запрацюють також у м. Кам’янське Дніпропетровської області та у м. Нововолинськ Волинської області.