портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 14 травня 2024 року, 20:21

🔹Станом на ранок 14 травня інформація про постраждалих на Донеччині не надходила. Загалом, за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти області. З лінії фронту евакуйовано 318 людей, у тому числі 46 дітей.

🔸В Донецькій області перейменовують вулиці, парки, провулки, які містять символіку російської імперії. Також декомунізації підлягають деякі населені пункти області. Приміром, Балка Червона. Всього, перейменувати планують майже 4 тисячі об’єктів. Відповідна робоча група працюватиме до 27 липня 2024 року.

🔹Робота, навчання, гранти: 14 травня фахівці Слов'янського міського центру зайнятості відвідали Сергіївку. У селі спеціалісти надали послуги для потенційних працівників  та роботодавців. Як наслідок,  одні знайшли роботу, інші зацікавились ваучерами на навчання. Треті хочуть взяти участь в програмі «Власна справа».

🔸156 дітей з Донеччини вирушили на оздоровлення. Юні мешканці з прифронтових населених пунктах перебуватимуть у санаторно-оздоровчому центрі «Смарагдове місто», що на Хмельниччині. У релокованому до с. Оринин санаторії розпочалась чергова зміна. Діти не лише відпочиватимуть, а й навчатимуться.

🔹Маріупольські барбери відкрили у Києві перукарський салон. Три чоловіка  до повномасштабного нападу росії на Україну не знали один одного. Вже у столиці, куди евакуювались, познайомились і створили барбершоп «1778». Назву закладу обрали не випадково: 1778 - це рік заснування Маріуполя.